CHRZCINY

 

Obiad:

 

- Rosół Królewski z Makaronem w Wazach

- Pieczeń Wieprzowa w Sosie

- De Volaille po Francusku

- Schab Panierowany w Jajku

- Ziemniaki z Koperkiem

- Tradycyjne Kluski śląskie

- Sos Pieczeniowy

- Bukiety świeżych Surówek

- Mix Warzyw Gotowanych

 

Zimna płyta:

 

- Karkówka Pieczona w Ziołach

- Schab ze śliwką

- Faszerowana Rolada z Boczku

- Galarety Drobiowe

- Sałatka Jarzynowa

- Sałatka z Gyrosem

- Pieczywo Jasne i Ciemne

 

Kolacja:

 

- Barszcz z Krokietem / Zupa Gulaszowa z Kociołka

 

Napoje:

 

- Soki Owocowe, Woda Mineralna

- Kawa i Herbata (bufet)

 

Koszt powyższego menu to 85 zł./osoba

W Państwa gestii pozostają napoje i ciasto.

 

Na Państwa życzenie można zamienić lub wzbogacić menu o :

 

 

1) Bigos Wiejski

 

2) Gołąbki Babuni z Sosem Pomidorowym

 

3) Golonka po Bawarsku

 

4) Staropolska Szynka Wędzona / Pieczona z Raciczką Podana z Opiekanymi Ziemniakami i Kapustą Zasmażaną

 

5) Pierś z Kurczaka w Boczku z Fasolką Szparagową i Szyszkami

 

6) Boeuf Strogonow

 

7) Carpaccio