Zarezerwuj pokój online już teraz!   przejdź do rezerwacji

SYLWESTER 2017/2018

SYLWESTER 2017/2018

PRZYSTAWKA:

Carpaccio z łososia w stylu indonezyjskim na sałatce z ogórka zielonego, aromatyzowane olejkiem sezamowym

ZUPA:

Krem chrzanowy z ziemniaczkami curry

DANIE GŁÓWNE:

Polędwiczka w boczku, marynowana w wyselekcjonowanych ziołach, podana na puree z selera i orzechów włoskich z gratin ziemniaczanym w asyście sosu truflowego

DESER:

Mus kawowy z cynamonem
Panna cotta
Ciasta:
Sernik
Szarlotka

ZIMNA PŁYTA W FORMIE BUFETU:

Półmisek wędzonych i pieczonych wędlin
Pieczona szynka w chlebie
Domowa studzienina
Befsztyk tatarski
Śledź w trzech odsłonach
Tartinki
Śliwki w boczku
Sałatka z sera i świeżych pomidorów
Sałatka po żydowsku z wędzoną szynką
Schabik faszerowany
Jajka faszerowane
Jajka pod pierzynką
Sakiewki w cieście filo
Terrina z sandacza

KOLACJA I:

Udziec pieczony w piwie z kaszą jaglaną i kapustą zasmażaną

KOLACJA II:

Płonące podudzie z kurczaka w sosie barbecue

NAPOJE W POSTACI BUFETU:

Kawa
Herbata
Pepsi
Mirinda
Soki owocowe
Woda mineralna

ALKOHOLE:

Do wyboru: 0,5l wódki lub butelka wina na parę

O GODZINIE 00:00

Pijane misie w szampanie
Toast przy blasku sztucznych ognia


CENA: 240 zł/osoba

Duże rabaty na noclegi!!